GRATIS fragt ved alle køb over 599 kr. til pakkeshop eller erhverv i Danmark.

Det fabelagtige fabeldyr Bimo i grå


Inkl. 1 Step


Det fabelagtige ved Bimo er at den har en lange og stærke ryg. En ryg der nemt kan bære børn og voksne.


Bimo er derfor også god til alle aldre.


Din baby kan ligge på maven på Bimo, mens du holder ham. Det er vigtigt at din baby øver sig i at ligge i mavestilling. På den måde træner din baby vigtige nakke- og rygmuskler. Det er blandt andet dem der skal være med til at holde hovedet.


Det ældre barn kan både ligge på maven, sidde og stå på Bimo.


Ved at indsætte Bump i Bimo - kan du få Bimo til at vippe.


Når det ældre barn vipper på Bimo er det med til at øve balanceevnen. Den vigtigste af alle sanser, når vi snakker balance, er labyrintsansen. Hvis man har en dårligt fungerende labyrintsans, vil det ofte resultere i, at man nemt bliver svimmel eller får kvalme ved fx bilkørsel og en gyngetur. Så døjer dit barn med sådan noget - så er Bimo god at træne på.


Bimo er også super, når der skal laves motorikbane. Sæt Bimo og Hila sammen - også har du et "bjerg" der skal gåes op ad - og en "bjergside" dit barn kan vandre ned ad.


Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad i kan lave sammen med Bimo.  • Din baby kan ligge på maven på Bimo, mens du holder ham. Det er vigtig at din baby øver sig i at ligge i mavestilling. På den måde træner din baby vigtige nakke- og rygmuskler. Det er blandt andet dem der skal være med til at holde hovedet.

  • Det ældre barn kan både ligge på maven, sidde og stå på Bimo. Ved at indsætte Bump i Bimo - kan du få Bimo til at vippe. Når det ældre barn vipper på Bimo er det med til at øve balanceevnen. Den vigtigste af alle sanser, når vi snakker balance, er labyrintsansen. Hvis man har en dårligt fungerende labyrintsans vil det ofte resultere i, at man nemt bliver svimmel eller får kvalme ved fx bilkørsel og en gyngetur. Så døjer dit barn med sådan noget - så er Bimo god at træne på.

  • Bimo er også super, når der skal laves motorikbane. Sæt Bimo og Hila sammen - også har du et "bjerg" der skal gåes op ad - og en "bjergside" dit barn kan vandre ned ad.


Hvad er et fabeldyr lavet af?


Bimo er lavet i kraftigt EVA-skum. EVA-skummet er uden farlige ftalater. Selve overfladen er blød og skridsikker.


Bimo kan nemt rengøres med en våd klud. Hvis du prøver at putte den i bad kan vi ikke love for følgerne. For kan et fabeldyr egentlig klare et bad - uden at den blive forvandlet til et monster?


Selvom den er et fabeldyr, så efterlader den ikke mærker på gulve eller vægge.


Testet til børn - udviklet af legebørn.

Fabeldyret Bimo - Soft Grey - m. 1 Step

Lagerstatus: På lager

719,00 DKK

Vi pakker og sender indenfor 1-3 dage

Quick info:

Materiale:        Eva Skum
Mål:                 L.60 cm. H.24 cm. B. 25 cm
Farve:              Grå med mørkegrå tegninger
Alder:               3 +
Godkendelse:  CE-mærket